kalusteita päiväkotiin

Kaappisängyt

kaappisänky Tobi, turvamalli

Kaappisänky Tobi täyttää julki- ja kotikäyttöön tarkoitettujen, uusimpien kerrossänkystandardien SFS-EN 747-1:2012 turvallisuus, -lujuus ja kestävyysvaatimukset sekä myös
SFS-EN 747-2:2012 testimenetelmät, kaappikerrosssänkyihin soveltuvin osin.
Testaukset on tehty Lahden ammattikorkeakoulun huonekalutestauslaboratoriossa, joka on alan ainoa akkreditoitu laboratorio Suomessa. Testausselostus N:o 1715.
Tobi kaappisänky on hyödyllisyysmallisuojattu, numero FI 9922.

RT-kortit

päiväkotikalusteiden rt-kortti
Esite RT-kortti 38893
päiväkotikalusteiden rt-kortti
Broschyr RT-kort 38893

3D-mallit

Tarjoamme kalusteiden 3D-mallit suunnittelukäyttöön vapaasti ladattavina tiedostoina.

kaappisänky Tobi valkoinen
Tobi valkolakattuna
kaappisänky Tobi luonnonvärinen
Tobi luonnonvärisenä

ympäristö

Myös itse tuotteiden ympäristövaikutukset on tarkkaan mietitty jokaisessa tuotantoprosessissa. Päiväkotikalusteemme ovat jo pitkän elinkaarensa ansiosta ympäristöystävällisiä tuotteita. Käytämmme niiden valmistukseen ainoastaan kotimaista sertifioitua puuraaka-ainetta. Sovellamme tuotannossamme EU:n GPP ympäristökriteerien vaatimuksia ja kaikki kalusteissamme käytettävät materiaalit täyttävät M1-luokan sisäilmavaatimukset.

takuu

Päiväkotikalusteiden valmistus Nokialla alkoi jo vuonna 1964 ja tuotteillemme on myönnetty oikeus käyttää Suomen Avainlippu- merkkiä. Kaappisängyille myönnämme 6 vuoden takuun, takuuehtojen mukaisesti.

valmistus

Nokian Vaneritarvike Oy valmistaa turvallisia, kestäviä ja ergonomisia päiväkotikalusteita. Oma mallisto, kestävät materiaalit ja laadukas puusepäntyö takaavat kilpailukykyisen ratkaisun laajalle asiakas- ja suunnittelijakunnalle.

kalustemallisto

Vuosien myötä kalustemallisto on muodostunut myös muotoilultaan yhtenäiseksi tuoteperheeksi. Mallistoomme kuuluvat kolme erilaista lasten kaappisänkyä, välikaapit, patjakaapit, kaksi erilaista naulakkomallia, kenkätelineet ja seinään kiinnitettävät hoitopöydät.

suunnittelu

Alusta alkaen päiväkotikalusteiden suunnittelun perustana on ollut erityisesti turvallisuusnäkökohdat, kestävyys ja hoitohenkilökunnalta saatu palaute. Tämä on auttanut meitä kehittämään toimivat ja ergonomiset ratkaisut vaativaan päiväkotikäyttöön.