kalusteita päiväkotiin

Kaappisängyt

kaappisänky Tobi, turvamalli

Kaappisänky Tobi täyttää julki- ja kotikäyttöön tarkoitettujen, uusimpien kerrossänkystandardien SFS-EN 747-1:2012 turvallisuus, -lujuus ja kestävyysvaatimukset sekä myös
SFS-EN 747-2:2012 testimenetelmät, kaappikerrosssänkyihin soveltuvin osin.
Testaukset on tehty Lahden ammattikorkeakoulun huonekalutestauslaboratoriossa, joka on alan ainoa akkreditoitu laboratorio Suomessa. Testausselostus N:o 1715.
Tobi kaappisänky on hyödyllisyysmallisuojattu, numero FI 9922.
Mitat ja tarkemmat tiedot löytyvät alta RT-tuotekortista.

RT-tuotekortit

päiväkotikalusteiden rt-kortti
Esite RT-kortti 38893
päiväkotikalusteiden rt-kortti
Broschyr RT-kort 38893
kaappisänky Tobi valkoinen
Tobi valkolakattuna
kaappisänky Tobi luonnonvärinen
Tobi luonnonvärisenä

3D-objektit

Suunnittelijoille 3D-objektit ja symbolit

mallisto

Mallistoomme kuuluvat kaksikerroksinen lasten kaappisänky Tobi ja pienemmille lapsille suunniteltu, yksikerroksinen kaappisänky KS1. Valmistamme myös kaappisänkyjen kanssa yhteensoveltuvat liinavaatekaapit.
Kaappisängyt on mahdollista saada myös madallettuina, tarpeen mukaan.

takuu

Päiväkotikalusteiden valmistus Nokialla alkoi jo vuonna 1964 ja tuotteillemme on myönnetty oikeus käyttää Suomen Avainlippu- merkkiä. Kaappisängyille myönnämme 6 vuoden takuun, takuuehtojen mukaisesti.

valmistus

Nokian Vaneritarvike Oy valmistaa turvallisia, kestäviä ja ergonomisia päiväkotikalusteita. Oma mallisto, kestävät materiaalit ja laadukas puusepäntyö takaavat kilpailukykyisen ratkaisun laajalle asiakas- ja suunnittelukunnalle.

suunnittelu

Alusta alkaen päiväkotikalusteiden suunnittelun perustana on ollut erityisesti turvallisuusnäkökohdat, kestävyys ja hoitohenkilökunnalta saatu palaute. Tämä on auttanut meitä kehittämään toimivat ja ergonomiset ratkaisut vaativaan päiväkotikäyttöön.

vastuullisuus

Myös itse tuotteiden ympäristövaikutukset on tarkkaan mietitty jokaisessa tuotantoprosessissa. Päiväkotikalusteemme ovat jo pitkän elinkaarensa ansiosta ympäristöystävällisiä tuotteita. Käytämmme niiden valmistukseen ainoastaan kotimaista sertifioitua puuraaka-ainetta. Sovellamme tuotannossamme EU:n GPP ympäristökriteerien vaatimuksia. Käytämme kalusteissamme puumateriaalia, jonka massasta on noin 50% hiiltä, joka sitoutuu kalusteisiin koko pitkän elinkaarensa ajan. Kaikki kalusteissamme käytettävät materiaalit täyttävät M1-luokan sisäilmavaatimukset.